Stadsvandringen, Bonniers Konsthall / by Carl Nilsson

stadsvandringen.jpg

Dags för nytt arrangemang med Grafiska Föreningen. Planen är att samlas upp vid Bonniers Konsthall, där vi tänkt gå på Stadsvandringar som fokuserar på städer i förändring. Självklart är betalande medlemmar med respektive välkomna.

Preliminärt datum: 25 mars 2015
Tid: 17.30, vid entrén.
Anmälan: info@grafiskaforeningen.com, senast 20 mars 2015
Pris: Gratis, det är gott det.

Utdrag från deras hemsida om utställningen;

"Staden är ledmotivet i vårens första utställning på Bonniers Konsthall. Sex konstnärer skildrar möten med städer ifrån världens alla hörn. Staden porträtteras som en plats för mellanmänskliga möten, historiska högspel och global politik. Stadsvandringar ställer framför allt eftertänksamma frågor vad det innebär att leva sitt liv i en stad som aldrig slutar växa." hämtat från www.bonnierskonsthall.se 2015-02-07